Policia Local

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > Vilafranca tema a tema > Policia Local

Policia Local de Vilafranca del Penedès

  Adreça
  C/ Pati del Gall, 16
  Vilafranca del Penedès

  Contacte
  Tel. 93 892 38 38  i 112
  Fax 93 818 10 57
  C/e. policialocal@vilafranca.org

  Horari
  365 dies l'any, les 24 hores
  Tràmits administratius de multes i procediments sancionadors: de 10 a 14 hores

Policia LocalDESCRIPCIÓ
El cos de la Policia Local de Vilafranca del Penedès va néixer la segona meitat del segle XIX. Des del seu origen, aquesta institució ha vetllat de manera continuada pel compliment de les ordenances i la seguretat del municipi. La seva història està molt arrelada a la vida de la nostra Vila. 
Actualment, la Policia Local és un institut armat, de naturalesa civil, amb estructura jeràrquica, que treballa sota les ordres de l'Alcalde i del regidor delegat. 
L'organització està encapçalada per la Prefectura i configurada en divisions, àrees, departaments, escamots i unitats. La seva estructura està formada per 65 efectius distribuïts en tres grans divisions: Administrativa, Operativa i Tècnica. D'aquestes divisions se'n desprenen les àrees de Seguretat Ciutadana, Policia Judicial, Trànsit i Proximitat, i el Departament de Formació.

La Policia Local de Vilafranca del Penedès és un servei públic que treballa de manera perseverant i vetlla per garantir la seguretat i el benestar de la vila. Anualment aquest cos de policia rep més de 7.000 trucades telefòniques i intervé en la resolució de més de 12.000 serveis. 
Per accedir als nostres serveis només cal trucar-nos o adreçar-se a les nostres dependències.Més Activitats

Notícies

© Policia Local
C/ Pati del Gall, 016 Tel. 93 892 38 38
Última actualització: 15/04/2016


Segueix-nos a :