Requeriments

Mapa Web

Índex Alfabètic

Requeriments

La web de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès està preparada per a un correcte funcionament amb una resolució mínima de 800 x 600 punts i 256 colors, qualsevol configuració inferior comportarà una navegació més lenta. 

Es pot navegar per aquesta web amb Microsoft Internet Explorer 6.0 o superior, Mozilla FireFox, Netscape Navigator 4.7 o superior, Opera, Safari, Konqueror... En qualsevol cas, cal tenir activat el Java (javascript) per al funcionament correcte d'alguns dels apartats de la web.

Per visualitzar els documents disponibles en aquesta web és necessari un programa per llegir arxius en format pdf. En cas d'utilitzar el sistema operatiu Windows o Macintosh podeu descarregar gratuïtament l'Acrobat Reader. En Linux, podeu utilitzar kpdf.

Per consultar les noticies en format RSS de l'Ajuntament es requereix d'un lector RSS, ja sigui d'escriptori o de web. Podeu veure una llista de lectors RSS.

En l'apartat de l'Administració Oberta de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès es requereix d'un certificat digital vàlid. L'Ajuntament de Vilafranca admet els certificats digitals expedits per idCatDNIe, FNMT, entre d'altres entitats.

Llistat d'entitats certificadores admeses per l'Ajuntament.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 02/11/2009