Agenda

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Agenda > Detall de l'acte

Agenda

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
 

"Pompeu Fabra: Jugada Mestra!"

Imatge de l'agenda

Descripció

Monòleg dramatitzat que ha creat la Companyia Inútils Mots. L’autor del text és Òscar Intente, que també s’encarrega d’interpretar-lo, i la direcció és de Maria Pla.

Jugada mestra

Un tennista interpel•la el públic de la sala. Es pot jugar a tennis sense regles? No és possible. En l’esport, com en la llengua, cal compartir unes normes i acceptar-les per jugar bé. Pompeu Fabra, un tennista apassionat, va proposar unes normes per al català que van ser acceptades i compartides per tothom. Aquest és el punt de partida d’un espectacle que utilitza la metàfora esportiva per introduir-nos a la dimensió científica, humana i ciutadana del geni ordenador de la llengua catalana.

Dates i lloc

Proper acte: 08/11/2018 de 18:00h a 20:00h
Centre Artístic del Penedès - L´Agrícol
PG. Alcover, d', 002

Horari

A les 19 hores

Organització i contacte

Consorci per a la Normalització Lingüística

Observacions


Més informació

La representació clourà el cicle “Tardor amb Fabra” que durant el mes d’octubre i novembre s’ha organitzat a Vilafranca per commemorar els 150è aniversari del naixement de Fabra i el centenari de la publicació de la Gramàtica catalana. Aquests actes de l’Any Fabra a Vilafranca els han organitzat la Direcció de Política Lingüística, l’Ajuntament de Vilafranca, el Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès (CPNL), Òmnium Alt Penedès, la Biblioteca Torras i Bages i el Centre Artístic Penedès L’Agrícol.

Situació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/11/2018


Segueix-nos a :