Agenda

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Agenda > Detall de l'acte

Agenda

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
 

Presentació de la novel·la: "30 d'agost" de Joan Ríos i Rallé

Imatge de l'agenda

Descripció

Què passaria si desaparegués la imatge del Sant Patró el dia de la Festa Major de la població?

En aquest relat, escrit en primera persona i en present, l'autor aconsegueix  que el protagonista d’aquesta novel·la ens transporti a moments concrets de la seva vida, ens endinsi en la seva història d'amor i ens faci de guia d’una de les festes majors més tradicionals de Catalunya, fent-nos conèixer aquesta riquesa cultural i fent-nos partícips del món casteller i de la resta del folklore que engloba aquest esdeveniment únic.

Dates i lloc

Proper acte: 15/02/2019 de 20:00h a 21:00h
Sala d'Actes del Consell Comarcal Alt Penedès
C/ Hermenegild Clascar, d’, 003

Horari

A les 20 hores

Organització i contacte

Consell Comarcal Alt Penedès

Observacions

Presentació a càrrec d'Anna Ruiz Mestres, professora de literatura i crítica literària.
Hi intervindran: Mariona Ríos, artista; Jordi Castelló, editor; Joan Ríos, autor i Raimon Gusi, Conseller comarcal de Cultura i Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Més informació

En Martí, un pagès d'avançada edat i amo d'un petit celler de cava, és un home egocèntric, que idolatra la seva terra i valora les tradicions del lloc que l'ha vist nàixer. La Dolors, el gran amor de la seva vida, devota de Sant Fèlix, s'està morint i el Martí està convençut que només hi ha una manera d'evitar-ho: segrestar la imatge sagrada per portar-la a casa. 

Al llarg de quaranta-dues hores, en Martí es trobarà pres dins la teranyina que només ell ha estat capaç de teixir. Un temps limitat on, minut a minut, la tensió va en augment i on els dubtes del nostre protagonista no ens portaran aigua clara fins al final. 

I mentre ningú sap on és Sant Fèlix, coneixerem detalls de la infància d’en Martí, la seva joventut i vellesa, descobrirem detalls del món del vi i el cava, ens meravellarem de la terra del Penedès i assaborirem vivències i moments de la Festa Major de Vilafranca.

Situació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/02/2019


Segueix-nos a :