Agenda

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Agenda > Detall de l'acte

Agenda

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
 

Covid-19. Oficina d'Atenció Ciutadana

Imatge de l'agenda

Descripció

L’atenció ciutadana de l’Ajuntament es realitza prioritàriament de forma telemàtica o telefònica, i presencialment amb cita prèvia.

L'atenció ciutadana a l'OAC de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès es realitza en el marc de l'estat d'alarma de forma telemàtica o telefònica prioritpariament. A causa de l'emergència sanitària provocada pel Coronavirus Covid-19, l'Oficina d'Atenció Ciutadana, l'atenció presencial queda limitada a sessions de cita prèvia i per a tràmits relatius exclusivament al Padró Municipal d'habitants (altes i modificacions) i a la tramitació del certificat idCAT.La cita prèvia s'ha de sol·licitar mitjançant el telèfon de la centraleta de l'Ajuntament, 93 892 03 58, de dilluns a divendres de 8 a 15h.
 Horari d'atenció telefònica i telemàtica 

L'Ajuntament de Vilafranca recomana que, mentre es mantingui l'alerta sanitària per la COVID-19, es prioritzi l'atenció telefònica mitjançant el tel. 93 892 03 58. Fora de l'horari d'atenció al públic, les trucades i consultes s'han de vehicular a través de la Policia Local, tel. 93 892 38 38.

L'Ajuntament recorda que també estan a disposició els correus electrònics oac@vilafranca.cat  i ajuntament@vilafranca.cat (de 9 a 14h, de dilluns a divendres) i alcaldia@vilafranca.cat  (resta d'horaris) per a l'atenció telemàtica.

Així mateix, a través de la web municipal es poden realitzar diversos tràmits online https://www.vilafranca.cat/tramits/  

Es recomana a tota la població que segueixi les mesures i recomanacions que es difongui des de l'administració competent. Podeu consultar les darreres informacions i afectacions al municipi en el següent enllaç www.vilafranca.cat/coronavirus

Dates i lloc

Proper acte: 16/03/2020 09:00h Fi: 31/05/2020 14:00h

Observacions

Informació de contacte (pdf)

Més informació

Cat Salut
Ministerio de Sanidad
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 11/05/2020


Segueix-nos a :