Agenda

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Agenda > Detall de l'acte

Agenda

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
 

Exposició Tast Tèxtil

Imatge de l'agenda

Descripció

Un projecte expositiu que vol descriure, a través del teixit, les textures dels aliments, el pessigolleig de les bombolles d’un bon cava o el saber dolç de la ratafia.

Cecília i Mercè González són dues germanes d’Igualada, una ciutat molt vinculada a l’art tèxtil. Elles mateixes es defineixen com a creadores, però també artesanes, enginyeres, comunicadores, artistes. Totes aquestes definicions son les que les han portar a produir aquesta exposició. La seva veu és la seda i sempre treballen amb duet, encara que cadascuna tingui el seu propi to. El teixit que tenyeixen, estampen, pinten, cusen, broden...és el seu canal d’expressió que les repta i alhora els ofereix el tresor per crear les seves obres. Totes dues formen el col·lectiu Desedamas.

L’exposició que es podrà veure a la Sala dels Trinitaris te el teixit com a base de la proposta i és i sempre serà la seda, així com per un cuiner pot ser l’aigua. Un pont entre la cuina i l’art tèxtil, convertir un menú degustació en un menú exposició. Interpretar els plats, transformant quelcom tan efímer com és el menjar, en una obra tèxtil contemporània i bidimensional, amb el color i la textura com a llenguatge. Les begudes, des de l’aigua fins als licors. Les bombolles de cava, el cos del vi negre, tot per convertir aquests líquids en obres translúcides, etèries, plenes de colors, moviment i sensualitat.

Dates i lloc

Proper acte: 12/07/2020 Fi: 09/08/2020 20:00h
Sala dels Trinitaris
C/ Font, de la, 043

Horari

De dimecres a divendres de 17 a 20 h, dissabtes de 18 a 20 i diumenge de 12 a 14h.

Organització i contacte

Regidoria del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

Observacions

Dissabte 4 de juliol a les 19h, la Sala dels Trinitaris reobrirà les seves portes amb l’exposició Tast Tèxtil de les artistes Cecília i Mercè González. Després d’aquests mesos tancada al públic la sala d’exposicions Sala dels Trinitaris inaugurarà el proper dissabte 4 de juliol un projecte expositiu que vol descriure, a través del teixit, les textures dels aliments, el pessigolleig de les bombolles d’un bon cava o el saber dolç de la ratafia.

Per tal de concertar visites guiades a l’exposició caldrà contactar a través del correu electrònic: info@desedamans.com

Més informació

www.desedamas.com

Situació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/06/2020


Segueix-nos a :