On anar a votar

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >Eleccions > Eleccions del 28 d'abril > On anar a votar

Eleccions del 28 d'abril

On anar a votar

Els camps marcats amb (*) són obligatoris
Dades personals

Entra el número de DNI tot junt, sense punts i amb la lletra assignada.

Per exemple: 12345678a

Les llistes del cens electoral que han de regir en les properes Eleccions Generals, que se celebraran el diumenge dia 28 d'abril de 2019, es troben ja disponibles. El cens es va tancar el dia 28 de desembre de 2018; per tant, totes les altes, baixes i canvis fets a partir del 29 de desembre de 2018 no es reflecteixen en el cens.

D'acord amb l'article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, l'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens. Podeu fer la vostra consulta personalitzada entrant en la casella de més amunt el vostre núm. de DNI complet.

Aquest mecanisme dona informació del districte, secció, mesa, nom del col·legi i adreça on la persona pot exercir el dret de vot. Comproveu el local on us correspon votar, ja que s'ha produït algun canvi respecte d'anteriors processos electorals. Concretament, canvia el lloc de votació de les persones que fins ara votaven a l'escola Pau Boada, els quals en aquesta ocasió exerciran el seu dret a vot en el col·legi electoral ubicat a l'Espai “La Nau” – Antic Mercat de La Pelegrina, situat en el carrer Baltà de Cela, 45-47).

Aquest canvi té vocació d'una certa estabilitat en el temps, i respon a la voluntat que els processos electorals, tinguin lloc en festiu o no, no causin interferències ni trastorns en els centres educatius.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les Eleccions Generals del dia 28 d'abril, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat a Vilafranca, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant l'any 2018.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358


Segueix-nos a :