Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/05/2008

El préssec del Penedès, aquest dissabte al mercat

La parada de l'ADV Fruita Dolça de l'Alt Penedès, tornarà a estar al mercat aquesta temporada a partir del dissabte vinent, promocionant els seus productes.

A patir d'aquest dissabte es dóna el tret de sortida a la campanya de fruita del Penedès. Per aquest motiu, i a l' igual que l'any passat, l'ADV Fruita Dolça de l'Alt Penedès vendrà els seus productes en el mercat dels dissabtes de Vilafranca.

La parada es situarà al carrer Llorenç i Barba, entre el carrer de la Palma i la rambla nostra senyora. D'aquesta manera, totes aquelles persones que vulguin podràn degustar i comprar directament els seus préssecs a l'agricultor.

ADV de Fruita Dolça de l'Alt Penedès, associació de productors de fruita del Penedès, ha estat una de les pioneres a Catalunya en rebre certificacions de qualitat de la fruita en producció integrada. Avui per avui, aquesta entitat representa el 50% dels elaboradors que certifiquen els seus productes en Producció Integrada a Catalunya. La bona gestió del sistema agrícola, sumada al clima i al conreu de secà, donen com a resultat un fruit de textura forta i compacta, amb bon gust i aroma i una atractiva coloració, brillant i uniforme.

Si voleu rebre més informació:
ADV de Fruita Dolça de l'Alt Penedès - Josep Maria Galimany Valldosera
Telf. 93.892.43.20 o bé 650.50.53.51
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 28/05/2008


Segueix-nos a :