Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/05/2008

El carrer de Cal Bolet es podria reobrir entre avui dimarts i demà dimecres

Degut a les pluges abundants caigudes durant tot el dia, la nit de dissabte es va produir un esfondrament de la calçada a la cruïlla del carrer de Cal Bolet amb el passeig de Rafael Soler i la plaça Creu de Santa Digna.

Aquella mateixa nit efectius de la Policia Local i de la Unitat de Serveis van procedir a encerclar la zona esfondrada, desviant el trànsit entrant des de l'avinguda de Vilanova de més de 3,5 t pel carrer de Melió, i la resta de vehicles pel passeig de Rafael Soler.

El dilluns al matí es van desplaçar el pas dels vianants i la calçada dels vehicles, per tal de permetre els treballs de reparació en l'àrea afectada, tot mantenint obert l'accés del trànsit en direcció al passeig de Rafael Soler.

Aquest desviament dels vehicles afecta també les línies 1 i 3 del Bus Urbà, les quals han de fer una ruta alternativa que donarà lloc a un retard en l'hora de pas per les parades, si bé es manté el servei en totes les parades. El retard en l'hora de pas varia en funció de les circumstàncies del trànsit en aquell moment.

L'Empresa Municipal d'Aigües, a través d'una empresa contractada, van procedir el mateix dilluns a la reparació de l'esvoranc. Els treballs de reparació està previst que es puguin enllestir entre avui dimarts i demà dimecres i a continuació es podria reobrir al trànsit el carrer de Cal Bolet.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/05/2008


Segueix-nos a :