Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2008

La segona sessió del cicle “Cuida’t” parlarà sobre la son

El proper dijous 15 de maig, a les 8 del vespre, hi haurà la segona sessió d'activitats del cicle Cuida’t, organitzat per la biblioteca Torras i Bages.

La conferència tractarà Els transtorns de la son. Per què ens costa tant dormir? Moltes persones tenen dificultats per dormir bé, sobretot a la nit, i com més grans ens fem més ens costa. És normal? Es pot fer alguna cosa per dormir millor? En aquesta conferència es tindrà l'ocasió de conèixer i preguntar tot allò que es vulgui saber sobre aquesta qüestió.

La conferencia anirà a càrrec del doctor Robert Cilveti, metge i psicòleg especialista en alteracions de la son. Actualment desenvolupa la seva tasca professional al Centre Mèdic Teknon. Fins al 2002 ha estat responsable de recerca i coordinador clínic de la Unitat d'Alteracions de la Son de l'Institut Universitari Dexeus (Universitat Autònoma de Barcelona).

Com a investigador, destaquen les seves col·laboracions amb la Stanford Sleep Disorders Clinic a California (Estats Units). Com a clínic amb tretze anys d'experiència al costat del doctor Estivill, la seva doble formació de metge i psicòleg li ha permès anar desenvolupant estratègies de tractament integradores per la resolució dels diferents trastorns de la son. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2008


Segueix-nos a :