Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2008

Obert el període de perinscripcions al Casal d'Estiu de Vilafranca

Casal d'Estiu

Des d'aquesta setmana es poden fer les preinscripcions per al Casal d'Estiu, que aquest any tindran lloc entre l'1 i el 25 de juliol. El període preinscripcions està obert fins al 26 de maig.

El Casal d'Estiu és una proposta de lleure educativa i lúdica adreçats als infants d'entre 3 i 13 anys empadronats a Vilafranca. El Casal d'Estiu, que coordina el Pla d'Infància de l'Ajuntament de Vilafranca, tindrà lloc enguany a les escoles públiques Mas i Perera i Estalella Graells per als infants de 3 a 8 anys (de P3 a 3r de primària) i a l'IES Milà i Fontanals per als infants de 9 a 13 anys (de 4t de primària a 1r d'ESO). L'horari serà de matí, de 9 a 2
S'ofereixen un total de 300 places per a infants empadronats al municipi de Vilafranca. Les places seran limitades i no serà prioritari l'ordre d'inscripció, de forma que seran tractades igualment les inscripcions fetes el primer dia com les de l'últim dia del termini establert. Si hi ha més sol.licituds que places disponibles es farà un sorteig. Els llistats d'admesos es publicaran a la web de l'Ajuntament www.vilafranca.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, a partir del dia 28 de maig.

El Casal d'Estiu és una alternativa educativa de lleure perquè els infants puguin gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut, puguin ampliar el seu marc de relacions i puguin adquirir nous coneixements, tot plegat emmarcat en l'àmbit de l'educació en valors. Les activitats giren a l'entorn d'un centre d'interès. Són tallers de manualitats, jocs de grup, jocs d'aigua, jocs motrius, racons per als més petits, cançons, contes, esports i piscina. També es faran excursions per Vilafranca. Tot un seguit d'experiències que faran que cada dia sigui especial.

Hi ha la possibilitat d'inscriure's per les quatre setmanes senceres (de l'1 al 25 de juliol), la primera quinzena (de l'1 a l'11 de juliol) o la segona quinzena (del 14 al 25 de juliol). S'ofereix un servei de menjador al CEIP Estalella Graells si hi ha un mínim de 40 sol.licituds diàries.

Per fer les preinscripcions cal adreçar-se fins al 26 de maig, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari de dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i de 2/4 de 5 a 7 de la tarda, i els divendres de 2/4 de 9 a 2 del migdia. També es podrà fer la preinscipció per Internet, a través de la secció de Tràmits d'aquesta web.

Les persones interessades a demanar beques hauran de sol·licitar-les en el moment de fer la inscripció.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2008


Segueix-nos a :