Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/06/2009

Lectura dramatitzada de textos amb motiu de l’exposició “Picasso pinta el Guernica”

null El boulevar San Juan destriudo.

Aquest dissabte 13 de juny, a les 7 de la tarda, la companyia Taller de Teatre Kaddish oferirà una lectura dramatitzada de textos relacionats amb l’exposició “Picasso pinta el Guernica”, a la Sala dels Trinitaris.

Sota el títol Olioz la companyia Taller de Teatre Kaddish, fundada l'any 1975 per Josep Costa al Prat de Llobregat, oferirà en el marc de l'exposició que hi ha en aquests moments a la Sala dels Trinitaris, Picasso pinta el Guernica, una lectura dramatitzada de textos relacionats amb l'obra del Guernica i amb els fets històrics que la van originar.
En concret la companyia interpretarà, entre altres, poemes de Rafael Alberti, de Paul Éluard, de Josep Palau i Fabre, reculls de premsa diversos de l'any 1937 i diaris personals i declaracions de Pablo Picasso i d'altres testimonis i cròniques periodístiques d'aquest fet tràgic i les seves conseqüències. L'acte començarà a les 7 de la tarda a la mateixa Sala dels Trinitaris.
El Taller de Teatre Kaddish està format per Josep Costa, Maite Besora, Josep R. Segurado i Blanca Pàmpols.
L'exposició “Picasso pinta el Guernica” romandrà oberta al públic fins al dia 19 de juliol i els horaris de visita són de dimecres a divendres de 5 a 8 de la tarda i dissabtes i diumenges de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda. Com a activitats complementàries a l'exposició també estan programades visites comentades els dissabtes 20 i 27 de juny i 4 i 11 de juliol.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/06/2009


Segueix-nos a :