Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2008

Finalitza el cicle de Concerts d'Orgue a la basílica de Santa Maria

Aquest diumenge es clourà el Cicle de Concerts d'Orgue a la basílica de Santa Maria, endegat per iniciativa del Servei de Cultura amb la finalitat de difondre aquest instrument del patrimoni vilafranquí.

Després de la posta a punt va suposar la restauració duta a terme l'any 2006 i per donar la possibilitat d'escoltar peces adaptades per aquest tipus d'instrument poc usual, s'ha organitzat aquest cicle de 4 concerts.

Aquest diumenge dia 11 de maig, a 2/4 de 7 de la tarda, el concert anirà a càrrec de l'organista Jordi Figueras que interpretarà obres de Bach, Josep Soler, Antoni Soler, Lefébure-Welly i Franck. L'entrada al concert és gratuïta.

Vilafranca té una llarga tradició organística amb elements importants com la construcció l'any 1942 de l'orgue de Santa Maria, un dels instruments més destacats de l'orgueneria catalana d'estil romàntic-simfònic, o com la pervivència, durant més de 60 anys, del concert d'orgue de Sant Esteve, en el qual hi han participat nombrosos organistes de prestigi de Catalunya i d'arreu. 


Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2008


Segueix-nos a :