Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/05/2008

Els balls són els protagonistes dels diferents elements promocionals de la Festa Major 2008

Samarreta Festa Major 2008 Un dels dos models de samarreta per a dones que es posaran a la venda.

A banda de la samarreta, dedicada enguany als Capgrossos, els Administradors posen a la venda tasses, pitets, tovallons, ventalls i xapes.

Els Administradors de la Festa Major 2008 han presentat els elements promocionals de la festa que es presentaran aquest cap de setmana, a l'estand que hi haurà a les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats de Vilafranca. Com és habitual, aquesta data s'escull per posar a la venda les primeres samarretes i altres elements de marxandatge.

Enguany, a banda de la samarreta, es podran trobar:

Tasses amb els colors de les dues colles castelleres locals, els Castellers i els Xicots de Vilafranca, que es venen al preu de 10€ la unitat.
Pitets de Festa Major per als més petits de la casa a 5€.
Tovallons amb figures de grallers i timbalers. Hi ha sis models diferents i el preu és de 5€ la unitat.
Ventalls amb els colors de la Moixiganga que es vendran a 5€.
Xapes amb la imatge dels diferents balls, una col·lecció de 21 xapes amb dissenys que fan referència a cadascun dels balls del seguici, a la venda per 1€ cadascuna.

SAMARRETA
La presentació de tots aquesta productes de marxandatge, dissenyats per Agnès Simon, es van fer ahir en roda de premsa al Casal de la Festa Major, juntament amb la presentació de la samarreta d'aquest any que té a la parella de Capgrossos de l'Humbert i la Roseta com a protagonistes. El model de samarreta per a home, de color blau, reprodueix la cara de l'Humbert, mentre que en el model femení, amb versió de tirants i de màniga curta, es pot veure el rostre de la Roseta en colors verd i rosa. També es posen a la venda polos de color marró, que incorporen els logotips de la Festa Major de 2008. Pel que fa a la samarreta infantil, aquest any en tons grocs i verds, es dóna protagonisme al Drac de Vilafranca, amb la imatge del seu cap. 

Totes les samarretes, de colors vius i amb combinació de teles per donar-li originalitat, es vendran a un preu de 15 euros i es podran trobar aquest cap de setmana a l'estand que els Administradors tindran a les Fires de Maig.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/05/2008


Segueix-nos a :