Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/06/2009

Canvis en el recorregut i les parades del bus urbà amb motiu de les obres al carrer del Cid

La línia 2 del bus urbà canviarà el seu recorregut habitual, i passarà pels carrers Cid, Pere Alagret, Manuel Barba i Roca i Sant Sadurní d’Anoia. Per aquest motiu, es traslladaran temporalment dues parades.

Amb motiu de l'inici aquest dijous de les obres de reurbanització del primer tram del carrer del Cid, entre el carrer Pere Alagret i el carrer Igualada, entraran en vigor alguns canvis en el recorregut i les parades del bus urbà de Vilafranca.
Així, mentre durin aquestes obres, la línia 2 del bus urbà canviarà el seu recorregut habitual, i passarà pels carrers Cid, Pere Alagret, Manuel Barba i Roca i Sant Sadurní d'Anoia. Per aquest motiu, es traslladaran temporalment dues parades. Així, la parada situada al carrer del Cid, entre Pere Alagret i Igualada, passarà al mateix carrer Cid, entre Sant Raimon de Penyafort i Pere Alagret. D'altra banda, la parada situada al carrer Igualada, entre Dr. Zamenhof i La Granada, es traslladarà al carrer Pere Alagret cantonada amb el carrer Dr. Zamenhof.
Es preveu que les obres en el primer tram del carrer del Cid tinguin una durada aproximada de 2 mesos. Posteriorment seguiran els treballs a la resta del carrer fins a l'avinguda de Barcelona.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/06/2009


Segueix-nos a :