Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/06/2009

Horari d’estiu del SIAJ

L’horari d'estiu és de dilluns a divendres, els matins de 10 a 14 hores.

El Servei d'Informació i Assessorament per a Joves de Vilafranca SIAJ ha passat a fer l'horari d'estiu que s'allargarà fins al 13 de setembre. L'horari és de dilluns a divendres, els matins de 10 a 14h i a les tardes estarà tancat. El SIAJ es troba al carrer de la Font, 43, planta baixa.
Al SIAJ es pot demanar informació ben diversa: estudis (universitaris, cicles, beques...), món laboral (recursos per trobar feina, formació ocupacional, consultar ofertes de feina...), vacances, tramitar carnets (les diferents modalitats del carnet d'alberguista o l'internacional d'estudiant), i utilitzar la Viatgeteca, és a dir, diferents materials per preparar-se les vacances. Al SIAJ també es disposa de dos ordinadors amb connexió gratuïta a Internet.
A més, el seu web, www.siaj.net, és un molt bon recurs amb el noticiari, l'agenda, informació sobre estudis, treball, vacances, webs d'interès, taulell d'anuncis, les fitxes informatives... i també es poden fer consultes per correu electrònic a penedes@siaj.net, o bé al telèfon 938 922 020 durant l'horari d'atenció.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/06/2009


Segueix-nos a :