Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/05/2008

El president de la Diputació de Barcelona inaugurarà divendres les Fires de Maig

Antoni Fogué

El recentment nomenat president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, presidirà l'acte oficial d'inauguració, acompanyat per l’alcade de Vilafranca, Marcel Esteve, pels membres del consistori vilafranquí i de la Comissió Fires de Maig.

Tot i que el recinte firal ja estarà obert al públic des de les 10 del matí, la inauguració oficial serà divendres, dia 17 de maig, a les 6 de la tarda. Les autoritats procediran a la ja tradicional i simbòlica tallada de la cinta inaugural i tot seguit la comitiva oficial farà un exhaustiu recorregut pels diferents sectors que seran presents a l'edició de les Fires i Festes de Maig 2008.

Prèviament, dimecres dia 14 de maig, a les 8 del vespre, hi haurà el tradicional pregó de les Fires de Maig al Saló de Sessions de la Casa de la Vila, que enguany serà pronunciat per la periodista Núria Ribó, que entre d'altres tasques ha estat corresponsal de TVE a Nova York i a Londres i ha treballat en diferents mitjans de comunicació del país. Actualment és periodista de TV3.

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme i la Comissió de Fires de Maig han enllestit ja el programa de fires d'enguany que se celebraran els dies 16, 17 i 18 de maig. Hi destaquen, a més de la gran mostra comercial amb 276 estands de 197 expositors que ocuparan 16.500 m2 del recinte firal, tot un seguit d'activitats lúdiques i culturals que tindran lloc en el mateix recinte. A més, com a novetat hi haurà un espai, la Plaça Gastronòmica del Penedès, on els vins i la gastronomia basada en els productes del Penedès es promocionaran activament amb degustacions per al públic assistent.

Cal afegir a tota aquesta oferta, els més de 8.000 m2 destinats a atraccions i parades de venda ambulant, situats a l'entrada del recinte firal, i diferents espais habilitats per aparcament amb una capacitat per a uns 3.000 vehicles.

Per a més informació sobre el programa i les empreses expositores es pot consultar la web de les Fires de Maig.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/05/2008


Segueix-nos a :