Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/05/2008

Inscripcions per participar a la Festa Major dels petits 2008

Ball de diables

Aquest dissabte dia 24 de maig s’obre el període d’inscripcions a l’Escorxador.

Com ja és habitual, el primer cap de setmana després de les Fires de Maig, s'obre el període d'inscripcions a la Festa Major dels Petits. Les inscripcions tindran lloc aquest dissabte, dia 24 de maig, al matí, a partir de les 11 i fins a les 14h del migdia, i es recolliran a la Sala d'actes de l'Escorxador. També es podran realitzar el dilluns 26 i el dimarts 27 de maig de 18 a 19,30h de la tarda, al mateix Escorxador.

Per delegació dels Administradors de la Festa Major de Vilafranca, la Comissió de la Festa Major dels Petits és l'encarregada d'organitzar aquest acte i de realitzar les inscripcions. Creada l'any 2006, aquesta Comissió està integrada per membres actius dels Balls de la Festa Major i també per d'altres persones que, de manera voluntària, van oferir-se a la convocatòria pública.

Butlletes d'inscripció
Les butlletes d'inscripció han estat repartides durant aquesta setmana a totes les escoles de Vilafranca i també se'n poden trobar a la Biblioteca Torras i Bages. Amb tot, el mateix dia de les inscripcions hi haurà butlletes a l'Escorxador. En aquestes butlletes s'indica clarament totes les condicions necessàries per poder participar a la Festa Major dels petits. Tots els balls que hi tenen representació han determinat el nombre màxim de nens i nenes que s'hi poden admetre i també el nombre d'assaigs als quals s'ha d'assistir. És imprescindible l'assistència als assaigs i, en tot cas, no faltar a més de 4 assaigs per tal de poder ballar el dia 1 de setembre.

Només s'admetrà una butlleta per persona (llevat dels casos que siguin germans) i l'ordre d'inscripció serà per ordre d'arribada. Si un ball quedés ple en el mateix moment de la inscripció, s'oferirà una altra opció intentant, d'aquesta manera, que tothom que ho desitgi pugui participar en aquest acte.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/05/2008


Segueix-nos a :