Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/12/2007

L’Ajuntament recicla les banderoles que anunciaven la Festa Major 2007 per obsequiar col·laboradors i membres dels consells municipals

bossa i llibreta

Cada any, per Nadal, l’Ajuntament de Vilafranca fa un petit obsequi a aquelles persones que han col·laborat desinteressadament formant part dels diferents patronats, consells, societats i comissions municipals.

Aquest any, l’obsequi consta d’una llibreta feta amb paper reciclat amb una portada obra de l’artista vilafranquina Lídia Garcia, i d’una bossa que està feta a partir de les banderoles que anunciaven pels carrers de Vilafranca la Festa Major passada. D’acord amb els objectius de la campanya Amb + sostenibilitat, Vilafranca fa Nadal, l’Ajuntament ha volgut obsequiar amb un producte fet d’un material reutilitzat per mostrar que es poden celebrar les festes amb la mateixa intensitat de sempre però amb una actitud més responsable envers el medi ambient, generant menys residus i reciclant més. Molta gent havia demanat poder disposar d’alguna d’aquestes banderoles, ja que el seu disseny havia agradat molt, i els administradors de la FM 2007 les varen cedir a l’Ajuntament per tal que les pogués reconvertir en bosses.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358


Segueix-nos a :