Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
29/05/2008

Cal Bolet tanca diumenge la temporada amb 'El Circ de Sara'

El Circ de Sara

L’espectacle, produït per l’Ateneu Popular de Nou Barris, combina circ, dramatúrgia i música en directe.

La temporada d'espectacles professionals 2007-2008 del Teatre Municipal Cal Bolet es clourà aquest diumenge a les 7 de la tarda amb l'actuació de l'Ateneu Popular de Nou Barris (Barcelona) amb l'espectacle El Circ de Sara. L'Ateneu Popular de Nou Barris és avui en dia una veritable factoria de circ que cobreix gairebé tots els àmbits: des de la formació fins a la creació, producció i programació d'espectacles de circ. També és la seu de l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya. Tant la seva existència quotidiana com el funcionament de les seves activitats i serveis estan gestionats amb la implicació voluntària del veïnat del barri i del sector del circ. I tot això amb una voluntat educativa i d'integració social que ha tingut un fort i positiu impacte en el seu entorn, el districte de Nou Barris de Barcelona.

Des de fa 12 anys, cada Nadal estrenen al seu teatre un nou espectacle en el marc del Circ d'Hivern, un veritable esdeveniment social i cultural al seu districte i a la ciutat de Barcelona.

Una entitat amb premis
Amb els seus espectacles i la seva activitat habitual, l'Ateneu Popular de Nou Barris ha anat acumulant premis tan importants com el Premi Nacional de Circ 2006 per Rodó, el Premi Ateneu 2006 en la modalitat de Premi a la Creativitat en Arts Escèniques que atorga la Federació d'Ateneus de Catalunya o el Premi San Miguel de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2007.

El circ dins un teatre, el circ des del teatre
El Circ de Sara és una mirada sobre el circ des del teatre. Un espectacle que beu de les fonts del circ itinerant i familiar i parla del circ com a manera de viure, com l'art de l'exploració dels límits. Però que també incorpora elements innovadors: la dramatúrgia i la música original, en part interpretada en directe.

Des de ben petita, la Sara, protagonista de la història, volia veure el mar i el circ era un vehicle ideal. I l'Antonio... era tan guapo... Aquella nit a la perifèria de la gran ciutat tot canvia bruscament, sense avís previ: l'Antonio i el lleó han desaparegut!

Passats els anys, es tornen a trobar i els fantasmes, les preguntes emergeixen amb força. Però cal aixecar la vela, tenir els números a punt, seduir els espectadors, grans i petits. Cal fer circ! Potser només l'home sense cap té totes les respostes. El circ és encara el millor espectacle del món: siameses voladores xineses, la dona forçuda, pallassos... Un espectacle total! Un espectacle universal! Entre tots ho aconseguiran, portaran els somnis fins a la mar! 

VENDA D'ENTRADES
Les entrades per als espectacles organitzats pel Patronat del Teatre Cal Bolet es venen a través del servei Telentrada de Caixa Catalunya.

A la taquilla del teatre: si queden entrades disponibles, es vendran els dies de funció una hora abans de l'inici de l'espectacle.


© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 29/05/2008


Segueix-nos a :