Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/05/2008

Nova campanya d'adhesió d'empreses al sistema arbitral de consum

Junta Arbitral de Cosum

La Junta Arbitral de Consum de Vilafranca està portant a terme una nova campanya dirigida a una selecció d’empreses que subministren productes i serveis a l’Ajuntament, per oferir-los la possibilitat d’adherir-se al sistema arbitral de consum.

Aquest sistema permet solucionar, de manera ràpida i gratuïta, els possibles conflictes que puguin sorgir entre les empreses i els seus clients, com a conseqüència d'una relació de consum.

A fi d'aconseguir l'excel·lència en els productes i serveis que les empreses de Vilafranca posen a disposició dels ciutadans i ciutadanes, la Junta Arbitral de Consum, juntament amb el Servei de Compres de l'Ajuntament de Vilafranca, han decidit incentivar les empreses, comerços i professionals perquè facilitin voluntàriament l'accés a la justícia a les persones consumidores, mitjançant la formalització de l'oferta pública d'adhesió.

Per tal d'explicar el funcionament del sistema arbitral, la implantació que té a Vilafranca i els avantatges que suposa l'adhesió, el proper 4 de juny se celebrarà una xerrada-col·loqui, amb la col·laboració del Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona. Serà a partir de les 3 i fins a 2/4 de 5 de la tarda, al Patronat Municipal de Comerç i Turisme, al carrer de la Fruita, núm. 13.

A més, les empreses seleccionades rebran la visita d'una informadora de la Junta Arbitral, la qual els facilitarà tots els tràmits. A Vilafranca ja hi ha 837 establiments que s'han adherit voluntàriament a aquest sistema.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/05/2008


Segueix-nos a :