Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/05/2008

Assemblea d’entitats per escollir la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2009

La Coordinadora de les Festes de Sant Raimon / Festes d'Hivern 2008, juntament amb el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, convoca a una assemblea d'entitats per aquest dijous 8 de maig, a les 8 del vespre, a la Sala 5 de l'Escorxador.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és, tal i com preveu el Protocol de les Festes, donar pas a l'elecció dels membres que composaran la futura Coordinadora de les Festes de Sant Raimon / Festes d'Hivern 2009.

Un dels objectius fixats també al text del Protocol és que la coordinadora pugui estar composada tant per persones que provinguin del món associatiu com per d'altres que no hi pertanyin, però que mostrin interès per a formar-ne part. Per aquest motiu, aquesta convocatòria es fa extensiva a tota la població.

La composició de la Coordinadora haurà de ser d'un mínim de quatre membres i d'un màxim de sis. Cas que el nombre de candidats a formar part de la Coordinadora excedís en nombre, s'intentarà d'escollir la futura Coordinadora per consens dins l'assemblea d'aquest 8 de maig. Si això no fos possible es procediria a la votació (un vot per persona assistent a l'assemblea) per tal d'escollir-la. En cap cas, com a membres de la Coordinadora, podrà haver-hi més de dues persones que siguin representants d'una mateixa entitat.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/05/2008


Segueix-nos a :