Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/05/2008

Jocs del món en la Jornada de la Diversitat per a infants al Poble Nou

Aquest dissabte 10 de maig tindrà lloc al parc Tívoli, al barri del Poble Nou, una Jornada de la Diversitat per a nens i nenes de 4 a 11 anys que ha organitzat l’Ajuntament de Vilafranca a través del Pla per la Convivència i el Civisme.

La proposta d'aquesta jornada, que s'emmarca en el procés de dinamització comunitària que s'està realitzant al Poble Nou i anirà a càrrec de l'entitat PAITÉS, és oferir un recull de jocs d'arreu del món per poder aprofundir en la riquesa de la diversitat cultural. Es pretén que nens i nenes amb orígens familiars molt diferenciats se sentin en les mateixes condicions davant d'un joc desconegut. 

Amb els jocs com a recursos educatius, els participants rebran educació en valors, podran créixer com a persones i tindran més elements per integrar-se en una societat canviant. 

La proposta va dirigida a dos grups d'edat: de 4 a 6 anys, i de 7 a 11 anys. 
Per als més petits, s'ofereixen tallers de fabricació de joguines i jocs tradicionals del món. Pel que fa al segon grup d'edat, podran participar en jocs de presentació, jocs cooperatius i de cohesió de grup, i un gran joc final.

La Jornada de la Diversitat és la continuació de les Jornades Interculturals que es van celebrar l'any passat al barri de l'Espirall entre els mesos de maig i d'octubre amb una bona resposta de públic. El Pla per la Convivència i Civisme de l'Ajuntament de Vilafranca pretén aquest any 2008 fer extensiva aquesta activitat i oferir Jornades de la Diversitat a diferents barris de la vila. L'objectiu de la jornada és fomentar la bona convivència i el civisme entre el conjunt de la ciutadania a través de jocs i tallers per a infants. 

L'activitat es farà al parc Tívoli de 17 a 20 hores de la tarda d'aquest proper dissabte 10 de maig.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2008


Segueix-nos a :