Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/05/2008

Detingut un individu per conduir un camió amb el carnet suspès per una sentència judicial

La Policia Local de Vilafranca va detenir dilluns a la tarda un individu implicat en un accident de trànsit, el qual conduïa un camió havent-li estat suspès el carnet per una sentència judicial.

Els fets van succeir cap a les 7 de la tarda de dilluns a l'entorn de la plaça de Sant Julià i dels carrers de Sant Antoni Maria Claret i del Dr. Badia, quan un individu que conduïa un camió va col.lidir presumptament amb quatre vehicles estacionats. L'individu, que va causar desperfectes de diversa consideració en aquests vehicles, es va donar a la fuga sense informar de la seva implicació en l'accident. Fruit de les investigacions de la Policia Local, es va aconseguir detenir l'individu, J.C.S., de 36 anys i veí de Vilafranca, el qual hauria conduït el camió amb el carnet de conduir suspès per una sentència judicial dictada per un jutjat de Vilanova i la Geltrú.

Amb motiu de la recent entrada en vigor d'una modificació del codi penal, l'home va quedar detingut i podria enfrontar-se a una pena d'entre tres i sis mesos de presó.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/05/2008


Segueix-nos a :