Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/05/2008

L'alcalde comença al Poble Nou i a l’Espirall una tanda de visites a tots els barris de la Vila

Marcel Esteve començarà el proper dilluns 26 de maig amb el barri del Poble Nou i el dimarts 27 amb el barri de l’Espirall una tanda de visites que el portarà a ser present en les properes setmanes tots els barris de la Vila.

La finalitat d'aquestes visites és conèixer de prop i sobre el terreny les problemàtiques específiques que afecten cada barri. Les visites que efectuarà l'alcalde, acompanyat del diferents regidors i regidores de l'equip de govern responsables de les diverses àrees municipals, s'efectuaran conjuntament amb les juntes de les diverses associacions de veïns i finalitzaran amb reunions obertes amb el veïnat. La finalitat d'aquestes reunions és explicar els projectes que des de l'Ajuntament s'estan tirant endavant als diferents barris i alhora poder recollir del veïnat les propostes i suggeriments a fi d'estudiar-los i d'incloure'ls, si s'escau, en propers exercicis pressupostaris de l'Ajuntament.

Les visites de l'alcalde i els regidors i regidores de l'equip de govern als barris del Poble Nou dilluns dia 26 i de l'Espirall dimarts dia 27 finalitzaran a les 8 del vespre amb reunions als locals de les Associacions de Veïns, al carrer Tossa de Mar, núm. 13 baixos i a la plaça del Dr. Bonet, núm. 7, respectivament.

Aquestes trobades es plantegen des de l'alcaldia com un element important de participació ciutadana en els afers municipals i una possibilitat que els responsables municipals rebin de primera mà els suggeriments del veïnat de Vilafranca.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/05/2008


Segueix-nos a :