Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/06/2009

Vilafranca celebra un any més la Festa de la Música

(C)Ajuntament de Vilafranca

Aquest any s’organitzen diferents actes concentrant les activitats musicals al dissabte dia 20 de juny.

La Festa de la Música és una festa europea i internacional, que actualment se celebra en un centenar de països, cada 21 de juny, amb l'inici de l'estiu. Aquesta és la vuitena edició de la Festa de la Música a Vilafranca que va començar amb un sol escenari i que, any rere any, s'ha anat ampliant amb diferents escenaris musicals i també amb més participants que hi col·laboren. 

PROGRAMA
Dijous, 18 de juny
Hi haurà cinema musical amb la pel·lícula Control que es projectarà al cinema Casal a les 8 i les 10 de la nit, organitzat pel Cine Club Vilafranca
Dissabte, dia 20 de juny 
Tindrà lloc el gruix de la festa, en què la música es podrà sentir a diferents indrets de Vilafranca. 
A partir de les 6 de la tarda al claustre de Sant Francesc hi haurà la interpretació dels alumnes de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet
A l'Església de Sant Francesc hi actuaran els grups de cambra de l'escola i diferents agrupacions musicals de Vilafranca com la Coral Laroc, la Coral del Centre Excursionista, la Societat Coral El Penedès, Kfe'm Gospel i Lagrupació Musical. 
Al punt musical de la plaça de la Constitució s'hi podran escoltar diferents peces musicals dels grups de música moderna i tradicional de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.
A 2/4 de 8 del vespre a l'Auditori Montserrat Junyent de l'Ateneu Municipal (3a planta), la Jove Orquestra de Vilafranca farà un concert on interpretaran una simfonia italiana del barroc tardà (Sinfonieta en Sol d'Andrea Fiore), una gavota noucentista (María Luisita, de J.M. Echeverría) i temes de West Side Story, de Leonard Bernstein.
A les 9 del vespre a l'Auditori Municipal, dins de la programació de concerts professionals, la Coral Cantiga farà el concert Schubert a la fresca (...una vetllada musical entre amics)
Diumenge, dia 21 de juny 
Tancarà la Festa de la Música el grup Essència de Gospel, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Església de Sant Francesc, amb un repertori ampli i divers.
Com activitat paral·lela, durant tot el mes de juny, a la biblioteca Torras i Bages, es recomana bibliografia i DVD's de músiques d'arreu del món per a totes les edats dins del projecte Diversitat; Diversió organitzat pel Pla per la Convivència i el Civisme i la Biblioteca Torras i Bages. 

La Festa de la Música està organitzada conjuntament per l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Des de l'organització s'agraeix la forta implicació d'entitats, empreses i persones que aquest any col·laboren a fer possible la Festa de la Música 2009.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/06/2009


Segueix-nos a :