Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/06/2009

El primer tram del carrer Sant Pere estarà tallat per obres de reurbanització durant tres mesos

Projecte de reurbanització

El proper dilluns 22 de juny s’iniciaran els treballs de remodelació del carrer de Sant Pere, en el tram comprès entre la rambla de Sant Francesc/carrer General Prim i els carrers Vidal/Sant Antoni.

Per aquest motiu, pel carrer Hermenegild Clascar en sentit ascendent només podran accedir-hi els vehicles que tinguin destinació als carrers Hermenegild Clascar i General Prim o vulguin accedir a l'illa de vianants del centre. La resta del trànsit s'haurà de desviar pel carrer Eugeni d'Ors i des d'allà accedir al carrer Sant Pere o a l'avinguda de Tarragona pels carrers Joan XXIII, Oviedo i Paloma o pels carrers Pere el Gran i Noi Moliner.
El tall de circulació d'aquest tram del carrer Sant Pere no afectarà a la cruïlla amb els carrers Vidal i Sant Antoni, que restarà en tot moment oberta a la circulació.
Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada de 3 mesos. El projecte de nova urbanització del primer tram del carrer de Sant Pere, que inclou la rehabilitació de les façanes històriques de l'antic hospital i de l'església de Sant Francesc que ja es va iniciar fa algunes setmanes, està subvencionat pel govern de l'Estat amb càrrec als Fons Estatal d'Inversió Local. El projecte consisteix en la modificació de la secció del carrer on s'ampliaran les voreres, que incorporaran nous elements d'il·luminació i vegetació, i s'eliminarà la franja d'estacionament de vehicles. L'obra té un pressupost de gairebé 400.000 euros. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/06/2009


Segueix-nos a :