Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
01/06/2009

Comencen les obres de rehabilitació de les façanes històriques, prèvies a la urbanització del primer tram del carrer de Sant Pere

Rehabilitació de façanes    Els treballs de rehabilitació s'inicien a les façanes històriques de l'antic hospital i de l'església de Sant Francesc.

Aquesta setmana s’ha començat a col·locar la bastida per iniciar la rehabilitació de les façanes i abans de finalitzar el mes de juny està previst que comencin les obres de reurbanització del carrer de Sant Pere.

Aquesta setmana s'inicien els treballs de rehabilitació de les façanes històriques de l'antic hospital i de l'església de Sant Francesc incloses en el projecte de nova urbanització del primer tram del carrer de Sant Pere. Aquest projecte està subvencionat pel govern de l'Estat amb càrrec als Fons Estatal d'Inversió Local. La rehabilitació de la façana de l'antic hospital i la de l'església de Sant Francesc consisteix en la eliminació d'afegits, el repicat de morters, la reparació de pedres erosionades, l'aportació de pedra en sillars amb pèrdua de material, la neteja i la protecció de la superfície i dels elements escultòrics.
Aquesta setmana s'ha començat a col·locar la bastida per iniciar la rehabilitació de les façanes i abans de finalitzar el mes de juny està previst que comencin les obres de reurbanització del carrer de Sant Pere, entre la rambla de Sant Francesc/carrer General Prim i els carrers Vidal/Sant Antoni. El projecte consisteix en la modificació de la secció del carrer on s'ampliaran les voreres, que incorporaran nous elements d'il·luminació i vegetació, i s'eliminarà la franja d'estacionament de vehicles. L'obra té un pressupost de gairebé 400.000 euros i un termini d'execució previst de 6 mesos. 

Més informació:
Projecte rehabilitació façana de l'Antic hospital (pdf)
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 01/06/2009


Segueix-nos a :