Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
30/05/2008

Vilafranca acollirà durant 3 anys, cursos de temàtica vitivinícola impartits per la UB

Signatura del conveni

La Universitat de Barcelona impartirà aquest proper mes de juliol a Vilafranca 10 cursos dins del programa Els Juliols. Els cursos se celebraran al Vinseum del 7 a l’11 de juliol amb una durada que oscil·la entre les 20 i les 30 hores.

La realització d'aquest cursos serà possible gràcies al conveni que van signar dijous dia 29 de maig Marcel Esteve, alcalde de Vilafranca, i Agustín González, en representació de la Universitat de Barcelona. També hi va ser present la regidora de Cultura, Dolors Villaró.

Els 10 cursos del programa Els Juliols de la Universitat de Barcelona que s'impartiran a Vilafranca estan oberts al públic en general, s'inscriuen en l'àrea d'Art i Humanitats i porten com a lema Viatges al món del vi.

El conveni signat entre l'Ajuntament i la Universitat de Barcelona permetrà que durant els tres propers anys, 2008, 2009 i 2010, se celebrin aquest cursos d'estiu a Vilafranca, fet que ha estat valorat molt positivament tant per l'alcalde de Vilafranca Marcel Esteve com pels representants de la universitat, ja que és una oportunitat de fer arribar l'ensenyament superior a Vilafranca i la comarca de l'Alt Penedès.

Per informació i inscripcions, clica aquí.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/05/2008


Segueix-nos a :