Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/05/2008

Cicle de xerrades ‘Veure món’ sobre viatges i experiències turístiques

Veure Món

El cicle es farà durant els 4 dijous del mes de juny a la biblioteca Torras i Bages.

La Biblioteca Torras i Bages i el Patronat Municipal de Comerç i Turisme organitzen per al proper mes de juny el cinquè cicle de xerrades àudiovisuals Veure Món sobre viatges arreu del món, protagonitzades per diverses persones de Vilafranca i del Penedès, que explicaran els seus viatges i les seves experiències turístiques. Durant aquest darrers quatre anys, s'han presentat una vintena de viatges molt diversos, des de destinacions llunyanes i exòtiques com Vietnam, Japó, El Camerún o Etiòpia, fins a indrets més propers, però no per això menys interessants, com el Camino de Santiago, les Illes Canàries o Finlàndia.

En un format de xerrada col·loqui, aquestes sessions han despertat un gran interès entre el públic, ja que d'una forma o altra s'ha compartit amb els viatgers les seves pròpies experiències i la forma com han viscut els seus viatges.

Les xerrades del cicle Veure Món començaran el proper dijous dia 5 de juny i tindran lloc durant 4 dijous del mes de juny. La primera sessió anirà a càrrec de Pere Mongay i Pepa Monteso i duu per el títol “Trekking al Nepal: de Lhasa a Katmandú en 4x4 i volta a l'Anapurna”.

El segon dijous, dia 12 de juny, la família Parellada-Massana explicarà la seva experiència de viatge en família “Califòrnia al nostre aire” i també de caire familiar serà la xerrada del dia 19 de juny, a càrrec de Eduard Inglada i Àngel Berenguer, titulada “Marroc en família”. La darrera sessió serà sobre “Austràlia i Nova Zelanda” i en parlaran Isaac Rigau i Anna Baqués, el dia 26 de juny.

Totes les xerrades començaran a les 8 del vespre, estan obertes a tothom i tindran lloc a la sala de la planta baixa de la Biblioteca Torras i Bages.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/05/2008


Segueix-nos a :