Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/06/2009

Festa de Final de curs dels tres instituts de Vilafranca

Cartell

La festa ha estat iniciativa de les associacions d'estudiants amb l’objectiu de realitzar una activitat intercentres però les inscripcions estan obertes a tots els joves, però sobretot a la resta d’alumnes dels instituts.

Aquest divendres, 19 de juny, de les 6 de la tarda a les 10 de la nit, tindrà lloc a la Zona Esportiva la festa de final de curs dels Instituts d'Educació Secundària de Vilafranca que han organitzat les associacions d'estudiants dels tres Instituts, la festa porta per lema Festax3.
La festa començarà a les 6 de la tarda amb torneigs esportius (futbol 7, bàsquet i volley) i una gimcana que tindrà lloc pels voltants de la Zona Esportiva. A partir de les 8 del vespre començaran a realitzar-se els diferents tallers organitzats per les mateixes associacions i d'altres alumnes col·laboradors dels instituts, entre ells, un taller de malabars, un taller de batuka i bodypainting. Hi haurà música punxada i espai pel ball i la gresca.
Les inscripcions als torneigs esportius i gimcana encara estan obertes i aquelles persones interessades poden encara inscriure's individualment o en equips d'entre 7 i 10 membres, només cal presentar-se el mateix divendres a les 5 de la tarda a la Zona Esportiva.
Els joves han rebut el suport dels mateixos instituts i de l'Ajuntament de Vilafranca en l'organització.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/06/2009


Segueix-nos a :