Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/06/2009

L’espectacle poètic Veus Paral·leles torna aquest diumenge a Vilafranca

Veus paral·leles

A partir d’una selecció de textos que fan els mateixos poetes, l’espectacle consisteix en un recital basat en un petit guió que va enllaçant les diferents intervencions i en una mínima posada en escena.

El claustre de Sant Francesc acollirà el proper diumenge 28 de juny, a les 9 del vespre, la 7a edició del programa Veus paral·leles, un projecte concebut, coordinat i dirigit per Albert Mestres i Sofia Fonseca i acollit per la Institució de les Lletres Catalanes, on poetes de parla catalana i poetes d'una altra cultura reciten conjuntament la seva poesia.
Enguany, els poetes convidats provenen de Noruega i són Inger Elisabeht Hansen, Torgeir Schjerven i Arne Ruste. Compartiran la seva poesia amb els catalans Jaume Pont, Gabriel de la S.T. Sampol, Montserrat Costas i Isabel Garcia Canet.
A partir d'una selecció de textos que fan els mateixos poetes, l'espectacle consisteix en un recital basat en un petit guió que va enllaçant les diferents intervencions i en una mínima posada en escena. Així, els poetes reciten la seva poesia i l'actriu Mireia Chalamanch fa la traducció de la que no és en llengua catalana després de cada poeta forani.
Veus paral·leles pretén descobrir móns poètics i cultures que no ens arriben habitualment i alhora posar en contacte la poesia catalana amb la de poetes de diferents cultures.
L'activitat també té la vocació de donar a conèixer obres literàries d'autors catalans i poetes d'altres tradicions.
Aquesta serà la cinquena vegada que el recital Veus paral·leles recala a Vilafranca i enguany això haurà estat possible gràcies a la col·laboració entre la Llibreria L'Odissea i el Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca. 

Els poetes
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/06/2009


Segueix-nos a :