Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/05/2008

Jornada de participació ciutadana per definir els usos de la plaça Pau Casals de l’Espirall

plaça Pau Casals

La nova urbanització de la plaça, on s’hi construirà un aparcament soterrat, forma part del projecte d’intervenció integral en el barri de l’Espirall.

Aquest dissabte dia 24 de maig tindrà lloc a les instal·lacions del CEIP Pau Boada, al carrer de l'Espirall, 45, una jornada de participació veïnal que té per objectiu recollir propostes i suggeriments per definir els usos i criteris de la plaça Pau Casals. L'espai s'haurà d'urbanitzar de nou, després de la construcció d'un aparcament soterrat. La urbanització de la plaça s'inclou en el projecte d'intervenció integral que es desenvoluparà en el barri de l'Espirall i, abans de la redacció del projecte, es convoca una jornada de participació ciutadana perquè els veïns puguin exposar les seves propostes per a la nova plaça.

La jornada començarà a les 10h del matí i s'organitzarà per grups de treball. Tècnics municipals dels departaments d'Urbanisme, Medi Ambient i la Policia Local faran unes indicacions prèvies als membres dels grups sobre qüestions que cal tenir en compte a l'hora de dissenyar un nou espai públic, com poden ser la tipologia de la vegetació indicada, aspectes de mobilitat i accessibilitat, i qüestions relacionades amb la seguretat ciutadana. Després d'aquestes consideracions prèvies, cada grup farà el seu treball que, posteriorment, posarà en comú amb la resta de grups per elaborar un document de conclusions. El contingut d'aquestes conclusions serà orientatiu per definir el projecte d'urbanització de la plaça Pau Casals.

Jornada de la Diversitat per a infants
Paral·lelament, el mateix dissabte a l'escola Pau Boada hi haurà la Jornada de la Diversitat per a infants que acollirà un taller sobre la nova plaça Pau Casals. Tots els nens i nenes de 4 a 11 anys podran participar en els diferents tallers de fabricació de joguines i jocs tradicionals del món, a més del taller específic sobre la plaça Pau Casals que permetrà incorporar el punt de vista dels infants en aquest projecte.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/05/2008


Segueix-nos a :