Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/06/2009

La Diputació lliura dues bicicletes a la Policia Local de Vilafranca

(C) Diputació de Barcelona

Aquesta cessió de bicicletes forma part d'un programa pilot de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu d'impulsar la creació i potenciar les unitats ciclistes existents per contribuir en la lluita del canvi climàtic.

La Diputació de Barcelona va lliurar divendres un total de 26 bicicletes a policies locals d'11 municipis de la província de Barcelona, entre els quals hi ha Vilafranca, per tal d'impulsar les tasques de vigilància ambiental i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic. A banda de Vilafranca, van rebre bicicletes municipis com Caldes d'Estrac, El Prat de Llobregat, Cabrera de Mar, Santa Susanna, Vic, Arenys de Mar, Castelldefels, Canovelles, Òdena i Sant Adrià de Besòs.
Prèviament a l'acte de lliurament, els agents policials van fer un curset de manteniment de les bicicletes i de tot el material que les acompanya: casc, alforges, etc.
Aquesta cessió de bicicletes forma part d'un programa pilot de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, iniciat l'any passat, amb l'objectiu d'impulsar la creació i potenciar les unitats ciclistes existents per contribuir en la lluita del canvi climàtic, tant per la seva efectivitat com per l'exemple que es dóna des de les administracions locals. Com que l'acceptació per part dels municipis ha estat important, enguany la Diputació ha previst un altre lliurament de bicicletes a la tardor.
Pel que fa a Vilafranca, la utilització de la bicicleta, dins el servei de Policia Comunitària, es pot fer extensius a tots els barris i especialment a la zona de vianants del centre, així com en les zones no urbanitzades que són adequades a aquest vehicle. La bicicleta esdevé un mitjà de transport proper i accessible, ecològic i alhora discret i econòmic.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 23/06/2009


Segueix-nos a :