Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/06/2009

Cloenda de la celebració del 10è aniversari de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet amb l’estrena de la cantata Telencantats de Paton Felices

(C) Ajuntament de Vilafranca Una imatge del concert de fi de curs de l'any passat.

En la interpretació d’aquesta obra hi participen el cor infantil format per alumnes d’ entre 8 i 12 anys, un cor mixt de pares i mares i un grup instrumental format per professors de l’escola.

Aquest dissabte 13 de juny, a les 12 del migdia, tindrà lloc a l'Auditori Municipal de Vilafranca el concert de final de curs de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. En aquesta ocasió, l'esdeveniment conclou tota una sèrie d'activitats que s'han celebrat per tal de commemorar el 10è aniversari de l'escola. En el concert s'estrenarà la cantata de Paton Felices Telencantats, un encàrrec que l'actual equip directiu format per Joan Ràfols, Roser Rios, Eulàlia Sans i Montse Rios va fer al músic vilafranquí, el qual també és professor de l'escola de música.
En la interpretació d'aquesta obra hi participen el cor infantil format per alumnes d' entre 8 i 12 anys, un cor mixt de pares i mares i un grup instrumental format per professors de l'escola. La direcció anirà a càrrec del mateix compositor.
Telencantats té un argument que gira a l'entorn de la televisió i, a banda de la narració i la interpretació musical, la posada en escena implica d'altres arts com són les plàstiques i el cinema. Així, els cantaires són protagonistes de dos videoclips dirigits per Pep Puig i la productora Magnetic Films, que es projectaran en pantalla a l'escenari. Els alumnes també han participat en un taller de plàstica a càrrec de ZIG ZAG.
A la primera part del concert hi intervindran l'Orquestra de Corda dirigida per Núria Beltran, la Banda dirigida per Cristina Gomila i el Combo dels petits, dirigit per Paton Felices.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/06/2009


Segueix-nos a :