Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/05/2008

L’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Pro-Penedès donen suport al Vijazz Penedès 2008

Signatura del conveni Marcel Esteve i Joan Tarrada signen el conveni.

Aquest dijous s’han signat a la Casa de la Vila els convenis pels quals tant l’Ajuntament de Vilafranca com la Fundació Pro-Penedès donen suport a la 2a edició de Vijazz Penedès, una activitat organitzada per l’Acadèmia de Tastavins del Penedès.

El Vijazz Penedès vol repetir enguany l'èxit de l'any passat i continuar sent un gran maridatge entre els vins del Penedès i la música jazz. La signatura dels convenis ha anat a càrrec de l'alcalde de Vilafranca i president de la Fundació Pro-Penedès, Marcel Esteve, i del president de l'Acadèmia de Tastavins del Penedès, Joan Tarrada. També hi va ser present la regidora-coordinadora de l'Àrea de Promoció i Participació, Maria Batet ,i la directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill.

Vijazz Penedès, que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de juliol, repetirà la combinació única i innovadora entre una gran mostra de vins i caves i productes autòctons del Penedès que estarà ubicada a la rambla de Nostra Senyora i un bon nombre de concerts de jazz gratuïts amb figures nacionals i internacionals de primer ordre, que tindran lloc a la plaça de Jaume I. El festival es complementarà amb activitats paral·leles entorn del vi i la gastronomia.

En virtut dels convenis signats, l'Ajuntament de Vilafranca col·laborarà econòmicament a la celebració del Vijazz Penedès amb aportacions amb una suma total de 45.000 euros i la Fundació Pro-Penedès ho farà en temes de gestió, administració i organització dels actes.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/05/2008


Segueix-nos a :