Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
26/05/2008

6a Jornada de l'Emprenedor al Centre Àgora

Creajove Els Premis Creajove es van lliurar en el marc de la Jornada de l'Emprenedor.

La jornada dedicada al món de l’emprenedoria va comptar amb la participació més de 70 persones, emprenedors i estudiants i va incloure el lliurament dels premis Creajove 2008.

La jornada va comptar amb la intervenció de diversos ponents. Em primer lloc, Carles Buisan i Froilan Campesino, promotors de l'empresa Kraal Interiors van explicar al públic assistent la trajectòria de la seva empresa, algunes anècdotes viscudes i les claus del seu èxit. Seguidament va intervenir la Montse Ribas, assessora d'imatge i protocol, per exposar la bases d'una bona imatge personal. En acabar, va ser Toni Oliver, de l'empresa Gintonic Comunicació qui va engrescar als assistents amb la seva presentació sobre com cal organitzar una petita empresa.

En la segona part de la jornada es va donar a conèixer el palmarès dels premis Creajove 2008, amb una participació de 70 candidatures. El Jurat format per representants de Caixa Penedès, d'UVIPE, de l'ADEG, d'UEP, de l'IES Milà i Fontanals i de l'Ajuntament de Vilafranca va acordar lliurar el premi al millor projecte empresarial al projecte Ecogestió Penedès presentat per Elisabet Amat; un segon premi en la categoria millor projecte empresarial va recaure en l'empresa Moments per a Tu, de Roser Farré i el premi a la idea de negoci més creativa va ser per a Suncar, presentat per Nàdia Kankan i Cristina Montero, alumnes de l'IES Milà i Fontanals.

La cloenda de la jornada va ser a càrrec de Maria Batet, regidora de Promoció Econòmica, que va ressaltar la qualitat dels projectes presentats a concurs i la creativitat de les idees de negoci, destacant la inquietud pel medi ambient que es desprenia de moltes d'elles.

La Jornada de l'Emprenedor s'emmarca dins del Programa CREAJOVE, que promogut pel Centre àgora i amb la col·laboració de Caixa Penedès, de l'ADEG, d'UVIPE i de la UEP, té com a objectiu principal el promoure la iniciativa emprenedora i la creativitat entre els joves de la comarca.  Els tallers de generació d'idees que s'imparteixen en els centre d'ensenyament secundari (enguany se n'han dut a terme 9 en 7 centres, amb la participació de 164 alumnes) i el concurs completen el programa Creajove 2008.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 26/05/2008


Segueix-nos a :