Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
03/06/2009

Joan Miquel Oliver presentarà el seu darrer disc aquest dissabte a Vilafranca

Joan Miquel Oliver

Dissabte, 6 de juny, a les 11 de la nit, a l’Auditori Municipal de Vilafranca, Joan Miquel Oliver presentarà el seu nou disc 'Bombón mallorquín'.

Compositor, lletrista i guitarrista d'Antònia Font i responsable del debut literari més substantiu del 2008, El misteri de l'amor (Empúries, 2008), Joan Miquel Oliver és un dels millors artistes pop que ha donat la llengua catalana durant els darrers trenta anys. Capaç d'explicar coses rares amb total naturalitat i també d'aconseguir que allò quotidià sembli realment extraordinari, converteix cada concert en un viatge al·lucinant al cor d'un univers en contínua implosió.
Folk i electrònica, guitarres canòniques i pedals de bombo empeltats de caixons flamencs, poesia –automàtica o no- i melodies imprevisibles culminen enormes cançons petites que transcendeixen el temps i l'espai. De la tornada irresistible de Foto a la brutal intensitat de Sa núvia morta passant per l'atmosfera entre onírica i campestre de Petit homenet, el seu repertori conegut és el visat d'entrada a un món, el del seu segon àlbum, on els “marcianets” desperten a la vida, on els arbres miren els fanals i on les històries d'amor no tenen –o sí- finals feliços. Com paladejar un Bombón mallorquín de nata i xocolata sota el cel d'agost, com viatjar en un avió de paper, com descobrir –en viu i en directe- la magistral fórmula del talent.

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/06/2009


Segueix-nos a :