Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/06/2009

Nova xerrada de la Síndica de Greuges dilluns al barri de la Barceloneta-Sant Magí

La Síndica de Greuges de Vilafranca, M. Glòria Valeri, continua el proper dilluns 22 de juny el cicle de xerrades als diferents barris de Vilafranca per difondre la figura de la Sindicatura Municipal de Greuges.

En aquesta ocasió visitarà el barri de la Barceloneta-Sant Magí, amb la col·laboració de l'associació de veïns. La reunió serà a les 8 del vespre, al local de l'associació de veïns de la Barceloneta-Sant Magí, al carrer Pere Alagret, núm. 102. L'acte és obert a tot el veïnat.
La síndica explicarà les competències i el funcionament de la Sindicatura Municipal de Greuges i atendrà els dubtes que se li puguin plantejar. Aquesta activitat, també pretén donar a conèixer els drets i deures de les persones, com es poden defensar aquests drets i la importància de la participació en la nostra societat.
La Sindicatura Municipal de Greuges és una institució que té per objectiu defensar els drets de la ciutadania amb relació a l'actuació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i dels organismes que en depenen. S'hi poden adreçar totes les persones que tinguin alguna queixa o se sentin agreujats per alguna actuació o resolució de l'Ajuntament. Totes les actuacions de la Sindicatura són gratuïtes i per accedir-hi només cal concertar prèviament una hora de visita per mitjà de la seva secretaria ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/06/2009


Segueix-nos a :