Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/06/2009

Audició d’alumnes adults de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet

Aquest és un espai on els alumnes adults poden compartir els fruits de tot un curs de treball amb els seus respectius professors d’instrument.

Els alumnes adults de l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca tenen el proper dimarts dia 16 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, a l'Auditori Montserrat Junyent la seva esperada cita anual: l'audició d'alumnes adults.
L'audició d'adults és una cita que s'ha convertit ja en tradicional dins el calendari de l'escola i molts dels participants l'esperen any rere any amb il·lusió. Per a d'altres, aquest serà el primer cop que hi participaran, bé sigui perquè s'han matriculat a l'escola enguany, bé sigui perquè han crescut amb l'escola i ja es pot considerar que poden compartir escenari amb els més grans.
Aquest és un espai on els alumnes adults poden compartir els fruits de tot un curs de treball amb els seus respectius professors d'instrument. En un ambient desimbolt, proper i acollidor, els alumnes adults de cant, clarinet, flauta de bec, piano, violí i violoncel, entre d'altres, oferiran al públic assistent una mostra variada de l'activitat musical que realitzen en el context de l'escola setmana a setmana.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/06/2009


Segueix-nos a :