Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
03/06/2009

Els resultats de les Eleccions al Parlament Europeu es podran seguir ‘on line’ a la pàgina web de l’Ajuntament

Els usuaris podran accedir “on line”, és a dir, en temps real, als resultats de la jornada a mesura que aquestes vagin arribant a l’Ajuntament, des dels diferents col·legis electorals.

Els resultats de l'escrutini de la propera jornada d'eleccions al Parlament Europeu, que tindrà lloc el proper diumenge 7 de juny, es podran seguir en directe a través de l'apartat dedicat a les eleccions de la web municipal. Els usuaris podran accedir “on line”, és a dir, en temps real, als resultats de la jornada a mesura que aquestes vagin arribant a l'Ajuntament, des dels diferents col·legis electorals. En aquest apartat de la pàgina web també s'hi inclou l'històric de resultats d'anteriors eleccions i referèndums a la ciutat.
Pel que fa a les Eleccions Europees 2009, la web informa del cens electoral i la distribució de col·legis i meses a Vilafranca. En aquest sentit, cal destacar que un total de 26.089 electors tindran dret a vot a Vilafranca en aquestes eleccions, 388 més que a l'anterior cita electoral, les Eleccions Generals de març de 2008. Dels 26.089 electors, 26.012 són ciutadans espanyols i 77 són estrangers amb dret a vot. L'únic canvi pel que fa a col.legis electorals a Vilafranca serà el fet que el CEIP Dolors Piera substitueix la Llar d'Infants El Parquet com a col.legi electoral del districte 4.8, que correspon a la totalitat del barri de la Girada. Aquest canvi s'ha realitzat tenint en compte la major amplitud de l'escola i que es tracta d'un districte amb un augment progressiu del cens electoral (respecte a les Eleccions Generals de 2008 el cens s'hi ha incrementat en 201 electors). El canvi de col·legi electoral ja s'ha notificat als electors de la Girada mitjançant la targeta censal.
Al llarg de la jornada de diumenge s'aniran introduint les dades de participació de la jornada electoral i a partir de les 8 del vespre s'actualitzaran les dades de recompte dels vots a les eleccions al Congrés de Diputats, segons arribin a l'Ajuntament des de les diferents meses electorals.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/06/2009


Segueix-nos a :