Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/05/2008

Lliurats els premis del tercer Concurs de cartes romàntiques d’amor i desamor

Premiats i jurat El grup de premiats amb els membres del jurat, l'alcalde i la pregonera de Fires.

David Monteagudo en categoria d’adults i Marina Tomàs en categoria juvenil van ser els guanyadors d’aquesta edició.

Després de l'esplèndid pregó de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats, protagonitzat per la periodista Núria Ribó, ahir al vespre es van lliurar els premis del tercer Concurs de cartes romàntiques d'amor i de desamor, convocat en el marc d'aquest certamen. Aquest any s'ha registrat una participació de 25 cartes en la categoria d'adults i de 9 en la categoria juvenil.

El primer premi de categoria juvenil, que consistia amb un ipod amb altaveus, va ser per a Marina Tomàs Rupérez, de Vilafranca del Penedès, amb el text Carta d'amor. El segon premi de categoria juvenil, un lot de llibres per valor de 100 euros, es va concedir a Erica Ortega Núñez, de Vilafranca, que va presentar una carta amb el títol Més que un amor.

Pel que fa a la categoria d'adults, el primer premi, consistent en un cap de setmana al Parador Nacional d'Aiguablava, va ser per al vilafranquí David Monteagudo Vargas, amb la carta titulada Paper mullat. El segon premi, un lot de llibres per valor de 100 euros, va ser per a Núria Rodríguez Bodelón, de Barcelona, que va titular la seva carta Fer dissabte. Finalment, el jurat va fer una menció especial a la carta amb el títol Estimada Àtom d'Oxigen, de Florenci Salesas Pla, de Sitges, per la seva originalitat i qualitat.

El jurat ha destacat el bon nivell literari de moltes de les cartes presentades en relació a les edicions anteriors, la qual cosa dóna al concurs un prestigi de qualitat que va creixent any rera any.

El jurat estava format per Anna Ruiz Mestres, professora de llengua i literatura; Josep Maria Escofet Vendrell, president del Cine Club Vilafranca, i Xavier Lacruz Badia, com a representant del Patronat de Comerç i Turisme. Sílvia Amigó Cuscó, tècnica del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, ha actuat com a secretària del jurat.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/05/2008


Segueix-nos a :