Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/05/2008

L’Ajuntament reclama que es mantingui el Batxillerat nocturn a l'Eugeni d’Ors

IES Eugeni d'Ors

Totes les forces polítiques representades al Consistori han consensuat un document, aprovat en el ple d’aquest dimarts, que mostra el desacord amb la decisió unilateral de la Generalitat de suprimir per al proper curs el batxillerat nocturn a la comarca.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès reclama que es mantingui l'oferta de batxillerat nocturn a l'IES Eugeni d'Ors de Vilafranca. Totes les forces polítiques representades al Consistori han consensuat un document, aprovat en el ple municipal d'aquest dimarts, que mostra el desacord amb la decisió unilateral de la Generalitat de Catalunya de suprimir per al proper curs el batxillerat nocturn a la comarca i reclama que es mantingui l'oferta d'aquests estudis a l'IES Eugeni d'Ors de Vilafranca.

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha concretat l'oferta de Batxillerat nocturn per al proper curs que completarà amb una xarxa de suport de l'Institut Obert de Catalunya, un dels quals es preveu ubicar a Vilafranca del Penedès. Però, l'oferta de 26 instituts d'educació secundària que impartiran els dos cursos de batxillerat en horari nocturn el proper curs 2008-2009 no inclou cap centre vilafranquí, deixant fora l'IES Eugeni d'Ors que fins ara impartia aquests estudis. Segons aquesta planificació de la Generalitat de Catalunya, a Vilafranca no es podran cursar els estudis de Batxillerat en modalitat d'educació presencial i es preveu només la dotació d'un Institut Obert de Catalunya (IOC). L'Ajuntament de Vilafranca reclama a la Generalitat de Catalunya que es mantingui a l'IES Eugeni d'Ors l'oferta de Batxillerat nocturn.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/05/2008


Segueix-nos a :