Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/05/2008

Curs d’iniciació a Internet amb motiu del Dia Mundial d’Internet

Vilafranca Virtual Usuaris del Centre Vilafranca Virtual

El proper dia 17 de maig se celebra el Dia Mundial d’Internet i Vilafranca del Penedès se’n farà ressò amb un curs d’iniciació a Internet que es durà a terme la setmana vinent al Centre Vilafranca Virtual de l’Ajuntament de Vilafranca.

El curs està adreçat a totes les persones, de qualsevol edat, que sentin curiositat per tot allò referent a la xarxa i la navegació en línia. El principal objectiu del curs és mostrar les utilitats pràctiques que té Internet, és a dir, ensenyar per a què serveix aquesta eina. Això es podrà aconseguir a través d'activitats pràctiques i quotidianes com aprendre a llegir el diari per internet, fer la compra setmanal i enviar-nos correus electrònics entre els companys, entre d'altres coses.

La darrera sessió del curs consistirà en un joc interactiu anomenat Trivial Virtual que propiciarà la participació conjunta de tots els participants i la pràctica d'un dels temes tractats en les sessions del curs. Així, doncs, la cloenda del curs serà molt lúdica, ja que una de les facetes d'Internet és la relacionada amb l'oci i la diversió.

El curs serà gratuït i durarà 8 hores, repartides en quatre sessions de 2 hores cadascuna. Les classes s'impartiran des del proper dilluns dia 12 fins al dijous 15 de maig, de 5 a 7 de la tarda, a Vilafranca Virtual, a la plaça de la Verema 1 (antiga Virben) 2a planta.

D'altra banda, també a Vilafranca Virtual i coincidint amb la celebració de la setmana d'Internet, el proper dimecres 14 de maig es durà a terme una edició especial del programa Família i TIC, dedicada als jocs infantils a Internet. Família i TIC és un espai on les famílies poden compartir l'aventura d'aprendre, de jugar i d'experimentar conjuntament, en un entorn de noves tecnologies. Es tracta de participar en activitats didàctiques i lúdiques amb l'ordinador i passar una bona estona.

Totes les famílies que ho desitgin poden accedir al projecte Família i TIC cada dimecres a la tarda, durant dues hores, amb el suport d'una persona dinamitzadora i de manera gratuïta, només cal que prèviament es reservi plaça. Les persones interessades en el curs d'iniciació a Internet o en la sessió de Família i TIC poden inscriure's trucant al telèfon 93 818 06 54.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/05/2008


Segueix-nos a :