Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/06/2009

Segona convocatòria del Programa Integral de Qualitat Turística en destinacions (SICTED)

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) és un sistema de gestió de la qualitat que atorga la Secretaria d’Estat de Comerç i Turisme del Ministeri d’Economia i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca, a través de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, participa en el projecte per a la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola–Qualitat en destinació (SICTED) que es promou en diverses poblacions de la província i que per segon any consecutiu s'aplicarà també a Vilafranca del Penedès. Les empreses adheries a aquest sistema de qualitat tindran, al final de procés d'implantació, el distintiu de “compromís de qualitat turística”.
Des del passat mes de maig, 15 empreses de Vilafranca i una de Torrelles de Foix han estat distingides amb el distintiu SICTED, una valoració que les acredita com a establiments i serveis on se segueixen estàndars de qualitat en relació a l'atenció al client.
El Patronat Municipal de Comerç i Turisme és l'ens gestor encarregat de coordinar la implantació d'aquest sistema de qualitat i convida les empreses que formen part de l'oferta turística i amb les quals el turista interacciona quan arriba a la nostra vila (allotjament, restaurants, bars, comerços, museus, serveis culturals i turístics i tot tipus d'empreses i serveis) a adherir-se al proper projecte d'implantació. Aquest sistema no té cap cost per a les empreses ja que la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona es fan càrrec de totes les despeses econòmiques que comporta l'aplicació del SICTED a la província de Barcelona.
La implantació del sistema de qualitat SITCTED s'aplicarà en el transcurs d'un any i durant aquest temps les empreses adherides tindran assessorament i la formació completament gratuïts. Les institucions promotores d'aquest projecte han establert un límit de 10 empreses per a la temporada 2009-2010 i les admissions es faran per rigorós ordre de sol·licitud.
Per tal d'informar les empreses interessades a adherir-se al projecte es farà una reunió informativa el proper dilluns dia 22 de juny, a 2/4 de 10 del matí, a la seu del Patronat Municipal de Comerç i Turisme (carrer de la Fruita, núm. 13). Per a més informació cal trucar al telèfon 93 892 03 58 (Victòria Claver, ext. 2400).
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/06/2009


Segueix-nos a :