Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/05/2008

Glòria Valeri, Síndica de Greuges de Vilafranca durant 5 anys més

Sindicatura de Greuges

L’Ajuntament de Vilafranca ha nomenat novament Glòria Valeri al capdavant de la Sindicatura de Greuges de Vilafranca del Penedès.

Valeri, que exerceix el càrrec des del mes de juny de l'any 2003, va rebre el recolzament de tots els grups municipals representats al Plenari. El nou mandat de la Síndica de Greuges tindrà una durada de 5 anys.

La Sindicatura Municipal de Greuges és una institució que té per objectiu defensar els drets dels ciutadans amb relació a l'actuació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i dels organismes que en depenen. S'hi poden adreçar tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Vilafranca i de fora de la vila que tinguin alguna queixa o se sentin agreujats per alguna actuació o resolució de l'Ajuntament o de qualsevol dels organismes que en depenen.

La Sindicatura municipal de Greuges està ubicada a l'edifici de l'Ajuntament de Vilafranca, al carrer de la Cort, 14. El telèfon és el 93 892 03 58 i el correu electrònic sindic@vilafranca.org. Per accedir al servei s'ha de concertar visita amb la secretaria de la Sindicatura, que atén el públic els laborables de 8 a 15h.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/05/2008


Segueix-nos a :