Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
01/06/2009

Es creen cinc zones a l'illa de vianants del centre de Vilafranca

(C)Fredi Llimona

La nova distribució permetrà als veïns amb comandament l'accés a l'illa de vianants des dels diferents punts establerts a la seva zona.

L'Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la creació de cinc zones a l'illa de vianants del Centre de la vila que seran efectives a partir del proper dilluns dia 8 de juny. Aquesta distribució permetrà que cada veí/ïna resident tingui entrada a l'illa de vianants pels diferents punts establerts de la seva zona.
 
Les cinc zones que s'han definit són les següents: 
* Zona Milà i Fontanals, amb accessos a l'illa de vianants pels carrers de Montserrat, de Bonaire i plaça Milà i Fontanals. 
* Zona Sant Bernat, amb portes d'accés a l'illa de vianants pels carrers de la Cort, de Sant Bernat i la plaça de Jaume I. 
* Zona Rambla Oest, que disposa d'accessos a l'illa de vianants pels carrers de Sant Joan, de la plaça Llorens i Barba, lateral de la rambla de Sant Francesc, i carrers de Puigmoltó i de la Cort. 
* Zona Centre, formada pels accessos a l'illa de vianants situats als carrers de la Cort, de la Muralla dels Vallets, de la Font i de Sant Joan. 

Així, a partir del dilluns dia 8 de juny els veïns i veïnes que tinguin comandament d'una determinada zona, podran entrar per qualsevol dels accessos a la seva zona de residència. 

Més informació:
Plànol dels accessos de l'illa de vianants (pdf)
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 01/06/2009


Segueix-nos a :