Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/05/2008

La primera part del concurs La Bequeta acaba amb el lliurament dels guions literaris

La Bequeta Jornada de treball a l'Escorxador.

Més d'una vintena de grups participants han elaborat els seus guions durant un cap de setmana a partir d'una mateixa imatge.

La Bequeta ha posat el punt i final a la primera part del projecte. Aquesta primera fase consistia en l'elaboració d'un guió literari a partir d'una imatge, concretament una fotografia on hi apareixen cinc frigorífics. 
Els 24 grups que s'havien inscrit a La Bequeta es van trobar dissabte al matí a l'Escorxador per rebre la imatge sobre la qual havien d'escriure. Van tenir tot dissabte i tot diumenge per rumiar la idea i posar-la per escrit. Alguns dels grups van treballar al mateix Escorxador, centre neuràlgic del projecte, i altres van marxar per treballar a casa. 

D'altra banda, la organització i el bar de l'Escorxador van oferir un esmorzar dissabte al matí i un dinar el diumenge, perquè els participants poguessin parlar entre ells i intercanviar impressions. El cap de setmana ha donat com a resultat 21 guions diferents que parteixen d'una mateixa imatge. 

Ara, aquests treballs, seran avaluats per un jurat i comitè de selecció que en triarà els millors. Hi haurà un guanyador del premi al millor guió que constarà de 150 euros, un sopar al Virusnet cafè i un trimestre gratuït per a dues persones per assistir a les sessions de Cine Club Vilafranca. D'altra banda, tots els guions acabats dins el termini podran optar a una de les beques de com a mínim 600 euros per a la realització posterior del guió.

La propera cita per a les persones que han participat al concurs serà dissabte vinent, 17 de maig, i servirà per explicar davant del comitè de selecció com convertirien en un curtmetratge els guions que han fet.

La valoració per part dels organitzadors, Kametta i Cine Club Vilafranca, és fins ara molt positiva, especialment per l'alta participació en un projecte totalment nou i innovador.

El guanyador del concurs de guions i els treballs que rebran les beques es donaran a conèixer el dia 22 de maig en el marc de les sessions de Cine Club Vilafranca, que es fa a la sala dos del Casal.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/05/2008


Segueix-nos a :