Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/05/2008

S'instal·la l'exposició 'El risc a l'asfalt' a l'IES Milà i Fontanals

El risc de l'asfalt

Arriba a Vilafranca la tercera exposició que l’Oficina Tècnica de Joventut, conjuntament amb el Servei de Salut i Consum, de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereixen al llarg del curs 2007-8 amb l’objectiu de promoure la salut entre la població.

Novament l'exposició estarà exposada en un Institut d'Educació Secundària, aquesta vegada es podrà visitar del 8 al 27 de maig a l'IES Milà i Fontanals sota el títol El Risc a l'Asfalt.

Aquesta exposició produïda per la Diputació de Barcelona amb col·laboració amb la Fundació RACC, pretén informar, sensibilitzar i prevenir d'una manera propera al públic juvenil dels riscs de la carretera i posar èmfasi en les principals causes dels accidents de trànsit. L'exposició s'apropa als joves amb un llenguatge proper, eminentment àudiovisual. Es tracta de situacions quotidianes i personatges identificables: el noi que va l'Institut amb bicicleta i no respecta els senyals de trànsit, el grup d'amics que tornen de festa a la nit... A més, l'exposició també permet que els visitants puguin fer un autotest per comprovar quin és el seu comportament com a conductors i conductores. 

Gràfic exposicióL'exposició consta de tres parts diferenciades
* a la primera, cinc planells exposen dades dels accidents de trànsit; 
* a la segona, una projecció explica vuit casos d'accidents i les seves conseqüències; 
* i la tercera part és l'autotest que es pot fer de forma individual a través de dos ordinadors o omplint una butlleta.

A més, es posa a disposició dels centres una maleta pedagògica amb propostes d'activitats complementàries per realitzar amb els visitants de l'exposició i material pel professorat per treballar a l'aula. 

L'exposició podrà visitar-se també amb el grup-classe demanant cita prèvia a l'Oficina Tècnica de Joventut. Tanmateix, l'exposició resta oberta a tota la població i podrà visitar-se de les 18 a les 21 hores de dilluns a divendres durant les dates previstes al vestíbul de l'IES Milà i Fontanals.

Per a més informació podeu trucar a l'Oficina Tècnica de Joventut, al telèfon 93 892 08 08. També podeu ampliar informació a la pàgina web del SIAJ-Servei d'Informació i Assessorament per a Joves.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/05/2008


Segueix-nos a :