Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/06/2009

Es presenta la desena unitat mòbil de teleassistència, que donarà servei al Garraf i l'Alt Penedès

(C) Fredi Llimona Presentació del nou vehicle a la plaça de la Vila

La unitat mòbil permet donar resposta a emergències les 24 hores del dia i fer seguiment de les persones que ja disposen del servei de teleassistència al seu domicili.

La Diputació de Barcelona posa en marxa la desena unitat mòbil de teleassistència que, amb seu a Vilafranca del Penedès, donarà cobertura als 33 municipis del Garraf i l'Alt Penedès amb un total de més de 3.000 usuaris i usuàries. La unitat mòbil permet donar resposta a emergències les 24 hores del dia i fer seguiment de les persones que ja disposen del servei de teleassistència al seu domicili. Aquest servei garanteix autonomia i seguretat tant als usuaris com a les seves famílies. A Vilafranca aquest servei beneficia 377 persones.
L'acte de presentació de la nova unitat mòbil ha tingut lloc aquest divendres a l'Ajuntament de Vilafranca amb presència de la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Montserrat Ballarín; l'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, i el tinent alcalde de Gent Gran, Fernando García; a més del supervisor de les unitats mòbils de Sergesa Televida, empresa concessionària del servei de teleassistència, Pol Morató.
Aquest servei es va posar en marxa al 2006 amb la primera unitat mòbil a Sabadell. Després s'han anat implantant unitats a Sant Feliu de Llobregat, Mataró, Manresa, L'Hospitalet, Granollers, Vic, Badalona, Berga i ara a Vilafranca del Penedès, les quals donen una cobertura a 291 municipis de la província amb uns 44.000 beneficiaris i amb una previsió d'arribar a les 60.000 a finals de 2009. El servei arriba actualment al 8% de les persones de més de 65 anys de la província de Barcelona. Les unitats mòbils són vehicles tot terreny equipats amb el material necessari per fer front a diferents situacions: necessitats d'atenció sanitària urgent, d'atenció psicosocial i petites incidències a la llar.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/06/2009


Segueix-nos a :